Personal

Personal Branding

Globaliseringen, digitaliseringen och en allt tuffare konkurrens har gjort att personal branding har blivit mer relevant än någonsin. Vi hjälper dig att flytta fram positionerna!

Läs Mer
Digital

Digital profil

Ta kontroll över ditt liv på webben! Kanske behöver LinkedInprofiler vässas, bra content skapas eller digitala kommunikationsstrategier utformas? Vi har verktygen!

Läs Mer
Storytelling

Storytelling

Vi berättar varför goda historier är bättre än banners och hjälper er att komma igång – historier gör det komplexa enkelt och ditt budskap lätt att komma ihåg.

Läs Mer
Presentation

Effektiv kommunikation

Att nå fram i det så kallade bruset har aldrig varit tuffare än nu. Vi hjälper till med talarträning, presentationsteknik, kommunikationsstrategier och operativt PR-arbete.

Läs Mer
Leadership

Ledarskap och coaching

Kanske vill du ha ett bollplank kring ledarskapsfrågor, genomföra ett ledarskapsprogram eller utveckla ditt eget chefsvarumärke? Vi coachar och utbildar framtidens chefer och ledare!

Läs Mer
Academy

Personal Branding Academy

Lär dig allt om hur man bygger starka och hållbara personliga varumärken! Här har vi samlat alla våra kurser och verktyg, både online och offline.

Läs Mer